Laatste nieuws

€ 5917,70 voor Beyond the Moon!

Beyond the Moon

Recyca is trots te melden dat er maar liefst 5917,70€ geschonken werd aan 'Beyond the Moon' dankzij inzamelingen van lege cartridges over een periode van 2017-2020.

Deze gift helpt Beyond the Moon om families met een ernstig ziek kind te laten genieten van een onvergetelijke, kosteloze gezinsvakantie.

Bij deze worden alle trouwe sponsors bedankt voor hun bijdrage!

De winnaars zijn bekend!

Vrije Kleuterschool Het Nest • Wannegem-Lede
Gemeentelijke Kleuterschool • Heers
VBS Wij-land afd. Nieuwkapelle • Nieuwkapelle
Het Hukkelpad • Kruishoutem
Kabaolok • Lokeren

De scholenactie 2017-2018 was opnieuw een gigantisch succes! Samen slaagden we erin om méér dan 100.000 cartridges te recycleren en dat verdient niets anders dan een grote 'Dank je wel!'

De winnaars zijn bekend, de prijzen zijn uitgedeeld. Recyca bedankt nog een keer alle deelnemers aan de scholenwedstrijd.

Bijna 6000 EUR voor Cartridge4Kika!

Cartridge4KiKa, een iniatief van Nica - CTC (division of the Recyca Group) is trots om te melden dat in 2016 bijna € 6000 aan vergoedingen is geschonken aan KiKa! KiKa drukt dan ook zijn dankbaarheid uit en dat willen we graag delen met u, trouwe sponsor van KiKa via www.cartridge4kika.nl. Hieronder spreekt Rien Schimmel:
 

Logo KiKa

Scholenactie groot succes!

De scholenactie 2016-2017 was een ongeëvenaard succes! Samen slaagden we erin om méér dan 100.000 cartridges te recycleren en dat verdient niets anders dan een grote 'Dank je wel!'

De winnaars zijn bekend en de prijzen zijn uitgedeeld. Recyca bedankt nog een keer alle deelnemers aan de scholenwedstrijd.

Cartridge4Kika schenkt 5000 EUR

Cartridge4KiKa, een iniatief van Nica - CTC (division of the Recyca Group) is trots om te melden dat er het laatste semester van 2015 voor ruim 5000€ aan vergoedingen is geschonken aan KiKa. Op de plechtige overhandiging van de cheque drukte KiKa dan ook zijn dankbaarheid uit en dat willen we graag delen met u, trouwe sponsor van KiKa via www.cartridge4kika.nl. Hieronder spreekt Rien Schimmel:

Aan alle donateurs van Cartridge4KiKa,
 

Family Box wint Beste Innovatie/Milieuproject

Bergen, 18 juni 2015 – Tijdens de algemene vergadering op 18 juni in het MICX congrescentrum te Bergen, heeft FEBEM de laureaten voorgesteld van de allereerste editie van de FEBEM Awards.

Waarom deze FEBEM Awards? “Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een dagelijkse gewoonte in onze sector. En dat willen we de buitenwereld tonen. Via de FEBEM Awards willen we leden die innoveren, of die een positieve invloed uitoefenen op maatschappij, milieu of veiligheid, aanmoedigen en belonen”, verduidelijkt Werner Annaert, Algemeen Directeur van FEBEM.

Family Box

Bekijk hier ons instructiefilmpje om meer te leren over onze Family Box en hoe het systeem werkt!

Agfa-Gevaert getuigt!

Steeds meer bedrijven doen beroep op Recyca voor het deskundig afvoeren van hun afgedankt ICT-materiaal.

Afga-Gevaert getuigt.

Welkom op onze nieuwe site!

Achter de schermen zijn we de afgelopen tijd druk in de weer geweest. We hopen op deze manier nog beter te kunnen informeren, en dat gekoppeld aan een modern en eigentijds jasje. Een jasje dat overigens ook prima past op een tablet of uw smartphone.

Grasduin gerust rond, bekijk onze diensten, promoot uw inzamelproject, maak kennis met onze ICT-inzamelmogelijkheden... Vanzelfsprekend beantwoorden wij ook al uw vragen die geen antwoord vinden op deze site.
 

Happy Recycling!

Het Recyca-team

Abonneren op Voorpagina-feed
Go to top