Bijna 6000 EUR voor Cartridge4Kika!

Cartridge4KiKa, een iniatief van Nica - CTC (division of the Recyca Group) is trots om te melden dat in 2016 bijna € 6000 aan vergoedingen is geschonken aan KiKa! KiKa drukt dan ook zijn dankbaarheid uit en dat willen we graag delen met u, trouwe sponsor van KiKa via www.cartridge4kika.nl. Hieronder spreekt Rien Schimmel:
 

Logo KiKa

Aan iedereen die mee heeft gewerkt aan de succesvolle inzameling,
 

Het doneren van de cartridges getuigt van uw maatschappelijke betrokkenheid en met deze milieuvriendelijke actie wordt automatisch meegewerkt aan een gezonde toekomst van kinderen met kanker.

Wij hebben de prachtige donatie van € 5.964,40  op onze rekening mogen ontvangen.

Kanker is in Nederland nog steeds de meest voorkomende doodsoorzaak bij kinderen. Op dit moment geneest ruim 75% van de kinderen met kanker. Ons doel is om dit percentage te verhogen. KiKa wil het onderzoek naar kinderkanker verbeteren, zodat de overlevingskans stijgt naar 95% en de bijwerkingen als gevolg van behandelingen verminderen.

Om dit te realiseren is nog veel kostbaar onderzoek nodig. Uw donatie helpt KiKa bij het financieren van deze onderzoeken en daarmee met het verwezenlijken van ons doel.

In 2016 is gestart met de bouw van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Vanaf 2018 zullen daar de belangrijke onderzoeken naar kinderkanker plaatsvinden. In dit centrum zullen de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten gaan samenwerken om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen. Een afdeling van het Prinses Máxima Centrum is al gestart binnen de muren van het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Nogmaals ontzettend bedankt voor deze steun.

Met vriendelijke groet,

Rien Schimmel

Stichting Kinderen Kankervrij
Postbus 325
1180 AH Amstelveen

www.kika.nl
rien.schimmel@kika.nl
Telefoonnummer 06- 53 51 58 74

www.cartridge4kika.nl
info@cartridge4kika.nl

Go to top