ISO-normering: beleidsverklaring

Wij zijn een moderne dynamische organisatie, gespecialiseerd in het recycleren van cartridges, binnen een totaal concept met bijzondere focus op snelheid en een flexibele, individuele aanpak.

Als Recyca differentiëren wij ons door de uitstraling van volgende waarden: een aanstekelijk dynamisme, een doorgedreven milieu- en kwaliteitsbewustzijn, een vooruitstrevend professionalisme en gepersonaliseerde contacten met onze partners.

We willen daarbij een pioniersrol vervullen om altijd weer een optimale service te verlenen, door samen met onze partners naar innovatieve oplossingen en nieuwe mogelijkheden te zoeken.

Ons totaalconcept omvat volgende domeinen: het inzamelen en verkopen van lege cartridges en afgedankt ICT-materiaal.

Wij staan borg voor een moderne klantgerichte structuur:

  • bezield door een professionele flexibiliteit en
  • een excellente serviceverlening,
  • omweven met een vlotte, stipte en correcte communicatie en
  • een optimale beschikbaarheid en bereikbaarheid,
  • ondersteund door een doeltreffend en efficiënt logistiek proces.

Onze medewerkers kunnen zich ontplooien en worden uitgenodigd om hun verantwoordelijkheidszin verder te ontwikkelen. Een open bedrijfscultuur, met een team dat alle vereiste competenties verzekert en waarvoor betrokkenheid een tweede natuur is geworden, zijn kenmerkend voor onze organisatie.

Door een doeltreffend beheer, geïnspireerd door continue verbetering conform klantenbehoeften en geldende regel- en wetgeving, willen wij onze organisatie verder uitbouwen. Wij engageren ons daarbij om milieubelasting te voorkomen en te beperken.

Wij blijven gaan voor een gestage groei – in nieuwe en bestaande markten, met nieuwe producten en vooral nieuwe diensten!
 

Mike Van der Weyde & Tom Nuyts
en
het voltallige team van Recyca

 

Go to top